Inkoop & taxatie

Gratis en vrijblijvend

Wilt u uw verzameling of zoldervondst verkopen of wilt u graag de waarde weten van uw kaarten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende én gratis taxatie bij mij op kantoor (aan huis).
Ook kunnen de kaarten per (aangetekende) post aan ons worden toegezonden. U ontvangt dan per email een bod op de kaarten. Na uw akkoord wordt het bedrag overgeschreven naar uw rekening. Gaat u niet akkoord dan sturen wij de kaarten op onze kosten weer retour.
De kaarten hoeven niet vooraf uitgezocht, gesorteerd of gerubriceerd te worden. Ik beschik op kantoor over een uitgebreid archief om specialistisch materiaal op te kunnen zoeken.

Een eerlijke prijs

Als kleine zelfstandige heb ik kantoor aan huis en dus geen dure winkel, ook sta ik niet op verzamelaarsbeurzen wat veel kosten bespaart aan tafelgeld, personeel, reiskosten en tijd (is geld). Ik kan dus vaak een betere prijs betalen dan collega's die deze kosten wel hebben!
Dankzij een grote klantenkring en jarenlange ervaring, er zijn inmiddels meer dan 300.000 kaarten verkocht sinds 2002, kan ik uw kaarten deskundig taxeren en u een nauwkeurige schatting van uw kaarten bieden. Tijdens de taxatie geef ik graag een toelichting over de waarde van uw kaarten.

Contante betaling

Het grote voordeel van een verkoop aan mij is dat u meteen weet waar u en toe bent. Dit in tegenstelling tot de verkoop via een (internet) veiling waar u maar moet afwachten wat uw kaarten opbrengen. Als de kaarten al verkocht worden! Ook hoeft u geen verdere (veiling) kosten en/of kavelgeld te betalen.
En, niet onbelangrijk: ik betaal u meteen contant uit of maak het bedrag per direct over naar uw bankrekening!

Goede bereikbaarheid

Komt u met de auto dan kunt u vrijwel voor de deur parkeren voor € 0,60 per 30 minuten. Voor een langer verblijf in Dordrecht kunt u kiezen voor een van de op verkeersborden aangegeven parkeergarages. Vanaf de parkeergarages is het nog circa 5 tot 10 minuten lopen.
Heeft u veel materiaal bij u dan kunnen wij u helpen bij het uitladen en is er een plateauwagen of steekwagen beschikbaar.

Met het openbaar vervoer kunt u uitstappen op het station of bushalte centrum, vanaf daar is het nog ongeveer 5 tot 10 min. lopen.

De Johan de Wittstraat is de weg tussen station en stadscentrum. De 'Johan de Wittflat' heeft op de begane grond winkels, wij zitten op de 6e etage. De ingang van de flat is naast 'Makelaardij Waltmans'.

ingang

Bezoek Dordrecht

Wilt u uw bezoek aan ons combineren met een bezoek aan het oude centrum van Dordrecht? Geef dan uw kenteken en aankomsttijd aan ons door. U kunt dan 3 uur gratis parkeren in 'Sector D'. Klik hier voor de plattegrond als download (3.6 MB). Of hier voor een stadsplattegrond met toeristische informatie (1,5 MB).

Voor meer informatie over Dordrecht kunt u langs bij het nabij gelegen kantoor van de VVV |intree.